buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
AKTIV TILLIT: Ved Lisbeth Lind.
 
Å leve med lyset

Publisert: 28.jan.2014 04:13
Oppdatert: -
ArunA-Akademiet innbyr til foredraget « Å leve med Lyset - om aktiv tillit» ved Lisbeth Lind på Bjørk gård i Løkenvegen 79 onsdag klokka 18.30-21.30. Lisbeth Lind tar utgangspunkt i kvantefysikeren Niels Bohr, som mente at mennesket drives av to grunnkrefter; kunnskap og kjærlighet. Kjærlighet definerte han som evnen til å innlevelse. Mennesket trenger å orientere seg i den ytre verden gjennom søken etter kunnskap, som hele tiden forbedrer dagliglivet vårt. Samtidig må vi gå inn i oss selv - søke inn i bevisstheten vår, som er den eneste måten vi kan få innsikt om Livets underliggende hensikter og djupere mening. I denne sammenheng tar Lind for seg det hun kaller «aktiv tillit» og ønsker å forklare hvor viktig det er at vi lærer å stole enda mer på våre indre fornemmelser enn den ytre verdens logikk. ArunA-Akademiet er et møtested for vekst og livsutfoldelse. Alle aktiviteter er rettet mot personlig utvikling og holistisk lederskap under merkevarenavnet InnerLifeExperience, forkortet til InnerLife. Teori og metoder tar utgangspunkt i det hele mennesket ved å innlemme både kroppens intelligens, psykens indre landskap og menneskets åndskraft. Lisbeth Lind er opphavskvinnen til InnerLife - konseptet, og har 30 års dybdeerfaring med «energipsykologi», det vil si kunnskapen om hvordan energi og kropp, psyke og åndskraft henger sammen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat