buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
ÅPEN DAG: Snekkerverkstedet.
 
Åpen dag og julemesse

Publisert: 26.nov.2013 04:13
Oppdatert: -
Det har i disse tider vært fengsel på Ilseng i 50 år, og i den forbindelse holder fengselet åpen dag torsdag klokka 12.00-20.00. Det vil være mulighet til omvisning i fengselet i grupper med en fengselsbetjent som guide. Publikum får se nærmere på verkstedene, skolen og vaktbygg med celler med mer. Både ansatte og noen av de innsatte vil være til stede for å svare på spørsmål. Det blir også besøk av Visitasjonspatruljen i regionen, som viser to av sine narkohunder og sier litt om hvordan de jobber. Dette er en god mulighet for publikum å komme inn i fengselet og se hva de driver med. Det blir informasjon om hva Ilseng har vært, men mest fokus på hva Hedmark fengsel, Ilseng avdeling er i dag. I forbindelse med den åpne dagen blir det i tillegg julemesse med utsalg av produkter de innsatte lager. Vi nevner lys, såper, bålpanner, kransekaketiner, krakker, bord, rastebenker, boder og lafteprodukter og mye annet. Serveringen består av gløgg og pepperkaker.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat