buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
FIOLIN: Liubov Demidova.
 
Åpen fiskehytte

Publisert: 15.mai.2013 04:13
Oppdatert: -
Fiskerhytta Fagervik på Jessnes er åpen for servering av kaffe, vafler og suppe med mer torsdag, 17. mai fredag og hele pinsen klokka 11.00-15.00. Det blir konsert med Liubov Demidova (fiolin) og Olav Akselsen (trekkspill) 17. mai fredag og 1. pinsedag søndag klokka 14.00. Den russiske fiolinisten og musikkprofessoren Liubov Demidova er bosatt i Hamar. Hun har i løpet av sin russiske karriere spilt med Bolsjojballetten, vært solist med en rekke orkestre, hatt konserter og TV-program, eget strykeorkester og kvartett, vunnet internasjonale konkurranser og turnert blant annet i Japan, Tyskland, England, Tyrkia og Spania og Norge. Hun spiller nå blant annet i Hedmarken Symfoniorkester. Hun er driver av fiskehytta sammen med Edgar Malman for Hamar Fiskerforening.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat