buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
NÆRKONTAKT: Med dyrene på Spikkerud Gård.
 
Åpen Spikkerud gård

Publisert: 13.aug.2012 04:13
Oppdatert: -
Spikkerud Gård i Gåsbuvegen 689 på Ingeberg har åpen gård mandag-fredag klokka 07.30-16.30 denne uka. Poenget er å tilby barn, ungdom og voksne et sted å være med utfoldelse, omsorg og mestring i samspill med dyr, levende liv og gårdsdrift. Det blir daglige aktiviteter med hest, kaniner, katter, lamunger, høner og de andre dyrene på gården. Lek, moro og aktiviteter på og rundt gården hører med. Måltidene inntas i lavvoen, der det også er muligheter for overnatting. Mandag står stell av dyrene, ridning og lek på programmet. På matseddelen står det hamburgere. Tirsdag blir det cowboyridning og skogstur med spikking, pinnebrød og ostesmørbrød. Onsdag skal det produseres steintroll og spises lapskaus. Torsdagen byr på stasjonsaktiviteter og steking av lapper i tillegg til noen overraskelser. Siste dag fredag er det ridning, kos med dyrene og lek. Menyen inneholder pølser. Vertskapet Elin og Terje Hovde tok over Spikkerud Gård i 2011. Eiendommen ligger høyt i landskapet bare 10 kilometer fra Hamar sentrum. Gården har låve, stall med 10 stallbokser, oppvarmet sal og kafferom. Eiendommen har også flere bekker og en stor dam. Det er 120 mål dyrket mark og 170 mål skog. Det foreligger også planer om å starte gårds-skolefritidsordning i høst.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat