17. nov
 
Årets loppemarked i Limtrehallen

Publisert: 07.jun.2013 04:13
Oppdatert: -
Lions Club Ringsaker arrangerer sitt årlige og store loppemarked i Limtrehallen vis-à-vis asylmottaket/Idrettsparken lørdag fra klokka 09.00. Loppemarkedet har vært arrangert i mer enn 20 år, og har blitt et populært møtested for folk fra fjern og nær. Moelven Idrettslag er samarbeidspartner. Markedet har kafé og egne stands for dame-, herre- og barnetøy, sko, bøker, sportsutstyr, hvitevarer, brunevarer, elektriske artikler, leker, møbler og nips, og i år er utvalget større enn noensinne. De virkelige godbitene blir solgt på auksjon klokka 11.00-13.00. Loppemarkedet er basert på dugnad, og er klubbens største inntektskilde. Det aller meste går til lokale formål. Prioriterte områder er barne- og ungdomsarbeid og eldre. Lions-bevegelsen er en stor aktør innen rusforebyggende og holdningsskapende arbeid og samarbeider tett med skoler når det gjelder kursing av lærere. Klubben har de siste par årene også bevilget penger til innkjøp av ytterligere en narkotikahund til vårt politidistrikt og sammen med klubber i Ringsaker og Hamar er det bevilget nærmere 250.000 kroner som dekker narkotikahund, bil og utstyr. En mindre andel går til nasjonale og internasjonale prosjekter, som katastrofehjelp, kamp mot unødvendig blindhet i Afrika og til et kreftsenter i Klimovitche i Hviterussland som ble hardt rammet under Tsjernobyl-ulykken.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke