9. des
 
Abstrakt og naturalistisk på Blaarud

Publisert: 31.jul.2012 04.13
Oppdatert: -
I hele august har Inger Margit Molstad maleriutstilling på Stiftelsen Blaarud, som ligger på området til Sanderud sykehus i Ottestad. Det er vernissasje torsdag klokka 15.00, og salgsutstillingen kan beskues mandag, tirsdag og torsdag klokka 14.00-19.30 og fredager klokka 11.00-15.30 ut måneden. Inger Margit Molstad er født 1948 i Stange, men er nå bosatt i Hamar. Hun har malt i mange år, og gått forskjellige kurs. Blant annet hos kunstnerne Øystein Edvardsen og Rune Knoph. Hun maler sine bilder i akryl. Uttrykksformene er varierte, både abstrakte og naturalistisk. Molstad viser også collager og bilder på lerret med papircollage. - Nå for tiden maler jeg mest selvlært abstrakt, forteller Inger Margit. Hun har hatt flere egne utstillinger og deltatt på fellesutstillinger. I 2005 stilte hun ut i Smia Galleri i Oslo. Hun har vist sine bilder på Gaiastova på Hafjell, i fellesutstilling på Tveita 2007, i eget galleri i 2006 og hos Tante Gerda Kafé og galleri 2010 og 2011. Nå er hun altså aktuell på Blaarud, hvor hun viser 24 arbeider. Stiftelsen Blaarud er ei kulturstue og aktivitetshus, et fristed og møteplass fortrinnsvis for folk med psykisk lidelse. Blaarud ligger innerst inne på sykehusområdet.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke