6. des
ADVENT: Nes Musikkforening.
 
Adventskonsert

Publisert: 01.des.2012 04.13
Oppdatert: -
Nes Musikkforening og Nes Sangforening arrangerer adventskonsert i Nes kirke søndag klokka 18.00. Her blir det egne avdelinger av både Nes Musikkforening under ledelse av dirigent Andres Halla og Nes Sangforening med dirigent Tore Mortensen. Konserten avsluttes med noen fellesnumre. Programmet er variert med litt julemusikk og ellers en god blanding som passer årstiden. Det er verdt å merke seg at både sang- og musikkforeningen er pionerer innen sine felt. Nes Sangforening er Norges eldste bygdesangforening stiftet i 1851, og Nes Musikkforening som ble grunnlagt i 1850, er landets eldste korps. - Da dette er første søndag i advent håper vi dette er fin anledning til å komme i førjulsstemning, og at mange kommer for å høre fin sang og musikk, forteller Jan Tørudbakken i Nes Sangforening.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke