11. des
Tangen skolekorps: Mange glade spillere
 
Adventskonserter i Tangen kirke

Publisert: 05.des.2013 04.13
Oppdatert: -
Tangen skolekorps og Espa-Tangen Musikkorps vil spille stemningsfull musikk, både hver for seg og sammen under begge helgas konserter. Første konsert er fredag klokka 19.00 og siste konsert lørdag klokka 17.00. Skolekorpset stiller både med hovedkorps og aspirantkorps, så til sammen er de bortimot 60 musikere i aksjon. Aspirantkorpset består av mange flinke unger som liker å spille med Mona Vestli som dirigent. Hovedkorpset vil spille både julesalmer og et større klassisk verk. I år er det «Dyrenes karneval» fra 1864 som står på programmet. Den er spesialarrangert av dirigent Kåre Nordseth, med originale mellomtekster lest av Nina Bredsdorff. Hun er også konsertenes konferansier.
Espa-Tangen musikkorps spiller fra sitt rikholdige repertoar, blant annet noen Prøysenmelodier. De ledes av dirigent Tom Erik Antonsen. Til slutt utgjør hovedkorpset og de voksne et mektig felleskorps og spiller låter du har hørt, men ikke lokalt.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke