10. des
Løypemaskina: Har jobbet både i bakken og med skiløypene.
 
Akedag ved Pruterud
Flott opparbeidet akebake, skiløyper så du kan gå så langt du vil, bålplasser og gapahuker. Det er bare å komme seg ut.

0
Publisert: 05.mar.2016 04.00
Oppdatert: 05.mar.2016 03.59

HHT/Barnas Turlag inviterer i alle fall til akedag ved Pruterud søndag, i tidsrommet 11.00-14.00. Barnas Turlag vil tilrettelegge for noen aktiviteter og litt moro. Men moro lager en vel selv, når akebakken er så flott. Både små og store kan sette utfor. Mor og far trenger ikke bare sørge for å få i barna grillpølser. Det er lov å bli med i leken.

Voksne som har lyst til å få rørt på seg litt ekstra, kan jo ta med langrennsskiene og stake seg fram i de flotte, oppkjørte løypene. Uansett, om du har gått langt eller

flydd opp bakken med akebrett på slep: Det smaker sikkert godt med en kopp kaffe uansett, så dermed er det kanskje godt å vite at kafeen også er åpen.

For å finne fram til Pruterud kjører du østover langs Åsvegen fra Romedal sentrum til Åsvang og Åsen Handel, fortsett rett fram i 11 kilometer (på grusveg, antakelig dekket med snø nå) til vegen stopper. Vegbommen ved Åssaga krever sitt.

Thomas Kolderud og Ragnhild Hørsand er turledere og svarer på spørsmål dersom noe er uklart.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke