6. des
VANNSKI: Årets høydepunkt er vannskikonkurransen der deltakerne fort kan få et ufrivillig bad.
 
Aktiv påske på Sjusjøen
Sjusjøen skisenter på Natrudstilen er åpent hver dag klokka 10.00-16.30, og det meldes om yrende liv og flotte forhold i bakker og løyper.

Publisert: 23.mar.2016 04.00
Oppdatert: 23.mar.2016 04.00

På påskeprogrammet står en rekke aktiviteter og konkurranser. Onsdag klokka 13.00 kan hele familien delta i «Jakten på påskeegget» der Påskeharen har lagt igjen flere påskeegg fylt med overraskelser.

Skjærtorsdag klokka 13.00 er det slopestyle-konkurranser med hopp og rails for alle ferdighetsnivåer. Det er klasser for både gutter og jenter, og de tre beste får premie.

Langfredag klokka 13.00 er det hopprenn for de minste i barnebakken. Her kan alle delta.

Påskeaften klokka 13.00 blir det Big jump-konkurranse i parken med kåring av årets Air hunter og Air queen.

1. påskedag kommer påskens høydepunkt når tiden er inne for årets vannskikonkurranse. Her gjelder det å komme seg over en vanndam på ski eller snowboard. Det er viktig med nok fart for å slippe et avkjølende bad. Alle som deltar får premie. Vanndammen er også åpen de andre dagene i påsken.

Arnfinns kafé på Brannhytta på toppen av anlegget er åpen hver dag, og det går skibuss fra Hamar skysstasjon hver dag klokka 09.00 og fra Ljøsheim klokka 10.00. Skibussen fra Hamar kan også entres ved Statoil Nydal, Brumunddal rutebilstasjon (City), Rudshøgda (busstopp, nordgående), Moelv stasjon, Næroset ved Kiwi og Åsmarka sentrum (busstopp). Returen går klokka 16.30.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke