6. des
ODD ASPELI: Snakker om eldreomsorg i Stange pensjonistforenings møte tirsdag.FOTO: TROND LILLEBO
 
Aktiv pensjonist-forening i Stange

Publisert: 20.sep.2010 04.12
Oppdatert: -
Stange pensjonistforening møtes på Meieriet i Stange hver måned med program for enhver smak. Tirsdag er det klart for et nytt møte som er åpent for medlemmer og andre interesserte.
I tillegg til faste poster, kommer tidligere ordfører i Vang og Hamar, Odd Aspeli, for å snakke om eldreomsorg, et tema gamleordføreren er vel bevandret i - ikke minst gjennom sitt engasjement i Klukstuens Venner.
Liv og Halvor Tvedt fra Veldre sørger for underholdning med sang og musikk på møtet tirsdag. Og her er det bare å pusse sangstemmen da det også legges opp til en skikkelig runde med allsang.
Møtene varer rundt tre timer, og etter åpningssangen følger «Ord for dagen» med dagsaktuelle temaer, framført av en av veteranene, før foreningens leder tar opp aktuelle saker.
Til alle møtene inviterer foreningen gjester for å kåsere over aktuelle emner, eller holde en demonstrasjon eller lignende. Tirsdag er det som nevnt Odd Aspeli som skal i ilden.
Stangepensjonistene er glade i sang og musikk, som har en naturlig plass i møtene. Til hver samling ber de inn enkeltpersoner eller grupper som underholder, gjerne med allsang og ofte med dans for dem som ønsker det.
Skikkelig servering hører med, og noen av foreningens dyktige damer trakterer møtelyden med kaffe, snitter, rundstykker, vafler, en suppe eller lignende.
Siste post på programmet er utlodningen som er et populært innslag med mange gevinster, som medlemmene tar med seg.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke