7. des
Ferskt Indie band: Brødrene Lucas Jeff og Mikael Birger Roussel
 
Akustisk intimkonsert
Bergensbandet Nations of the Soul legger ut på «Wandering Melody Tour» 3.-7. September, hvor de skal besøke i alt 15 byer på fire dager, De har kun ett mål: Å spre musikk ut til folket, slik folkemusikk skal oppleves. Onsdag klokk 16.30 kommer de på besøk til Larsen i Hamar.

0
Publisert: 02.sep.2014 04.00
Oppdatert: 02.sep.2014 04.00

De vil gjøre en vanlig kafè om til en kulturkafé i råhetens øyeblikk.

Det ferske indie folkbandet Nations of the Soul har fått en pangstart på sin karriere. Etter kun å ha eksistert i noen måneder som band meldte de seg på Eggstockfestivalen, og stakk av med andreplassen. I etterkant har de fått flere spillejobber, blant annet har de varmet opp for det anerkjente irske folkbandet Hudson Taylor og blitt booket inn til Slottsfjell.

Bandet består av de talentfulle brødrene Lucas Jeff og Mikael Birger Roussel som opprinnelig er fra Frankrike, men flyttet til Bergen for sju år siden. Bandet opererer innen et vidt indiebegrep og folkpop med sterke og ydmyke låter om livet. Referanser som Simon & Garfunkel, The Lumineers og Of Monsters and Men vil være relevant å trekke fram.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke