8. des
ikke salgsutstilling: En utstilling til å se og gi en noen tanker, kanskje.
 
Akvareller, malerier og skulpturer
Det er Wenche Kindsbekken som tirsdag klokka 15.00 åpner utstilling på Blaarud. Hun kommer egentlig fra sør i fylket, men er nå bosatt i Stange.

Publisert: 15.okt.2012 04.13
Oppdatert: -
Wenche kindsbekken startet å male hos kunstterapeut Annette Aanerud i 2005. Tross flere avbrekk, grunnet en utviklet psykisk sykdom, har hun blitt svært trofast mot malingen. Hun har jobbet seg videre både på egen hånd og gjennom deltakelse i en terapeutisk malegruppe på Blaarud.
Utstillingen rommer både bilder og skulpturer. Hennes portretter er i vått-i-vått teknikk. Etter 45 minutter begynner bildet å tørke. Det må legges i bløtt på nytt hvis det ikke er ferdig. Ellers vises landskapsbilder malt i akryl. Utstillingen vises også statuer modellert i leire og siden lagd gipsavstøpninger av. I denne prosessen var skulptør Jon Aanerud veileder. Utstillingen varen en måned.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke