9. des
LÅVETEATERET: Setter opp klassikeren «Alice i Eventyrland» i låven på Hovinsholm gård på Helgøya.
 
Alice i Eventyrland
Låveteateret låver en eksplosiv, leken, musikalsk og helsprø versjon av «Alice i Eventyrland», som vises i låven på Hovinsholm Gård med premiere torsdag klokka 19.00.

Publisert: 04.jul.2016 04.00
Oppdatert: 04.jul.2016 04.01

Plottet er som følger: Alice er ei jente som gjør alt hun kan for å være best. En dag skal hun holde en framføring på skolen, men mister munn og mæle i det hun får øye på en kanin. En kanin som snakker. Hun følger etter den og faller ned i et kaninhull. Der nede finner hun et underlig land. Et land av gale hattemakere, bekymrede kålormer, smilende katter og en maktsyk dronning. Hvorfor endte hun der? Hvordan kommer hun seg hjem, og hvem er egentlig Alice?

I rollene møter vi Monica Dybwad, Lars Henrik Aarnes, Fredrik Høstaker og Knut Erik Engemoen, mens Frode Berntzen, Simen Wie og Skjalg Lidsheim er stykkets musikere. Regi og manus er ved Knut Erik Engemoen.

Musikken er skrevet av Erik Larsen og Lars Henrik Aarnes. sangtekstene er skrevet av Fredrik Høstaker, mens koreografien er ved Monica Dybwad.

Det blir forestillinger lørdag og søndag klokka 13.00 og 17.00 denne uka, og fredag og lørdag neste uke.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke