11. des
FOREDRAG: Ved Godi Keller.
 
«Alle barn er våre barn»
Steinerskolen på Hedmarken har inspirasjonskveld onsdag klokka 19.00 med foredrag om oppdragelse, oppdragere og hva som gjør barn sterke i livet ved pedagog, kåsør, foredragsholder og forfatter Godi Keller

Publisert: 03.apr.2013 04.13
Oppdatert: -
Kellers foredrag handler om barn og unges utvikling, om livskompetanse og livskriser, om Askeladden og trollet, om evigheten i øyeblikket, om hjertevarme og tillit, eller kort sagt - om kunsten å være menneske i en tid som av og til får oss til å tvile om det er mulig.
Godi Keller ble født i Sveits i 1952 og flyttet til Norge i 1972. Han er utdannet lærer og har lang fartstid i Steinerskolen.
Han underviser pedagoger ved Steinerhøyskolen i Oslo og har drevet foreldrekurs og foredrag gjennom mer enn ti år. Han har vært morgenkåsør i NRK og vært tilknyttet Pøbelprosjektet.
Møtet holdes i Nysalen i videregåendebygget og er åpent for alle.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke