9. des
PRODUSENT: Elisabeth Nord.
 
Allmøte om åpningsshow i kulturhuset

Publisert: 06.mai.2013 04.13
Oppdatert: -
Hamar kommune inviterer byens ildsjeler, frivillige og lag og foreninger til allmøte i kommunestyresalen i Hamar rådhus tirsdag klokka 19.00-21.00. Det er under ett år til Hamar kulturhus skal åpnes med fest, show og spennende arrangementer. Planleggingen er godt i gang, og allmøte holdes for å snakke om hvordan man sammen kan skape et åpningsarrangement som alle blir stolte av. Kulturhuset skal være en arena som viser mangfoldet i byens rikholdige kulturliv. Derfor ønsker kommunen å lage et program der interesser, innspill og ideer fra alle blir ivaretatt på best mulig måte. Produsent for åpningsarrangementet, Elisabeth Nord, har mange tanker og ideer til åpningshelga neste mars. Og hun er lutter øre for å fange opp innspill, mulige og umulige ideer og forslag fra lokale krefter. På den måten kan det bli en åpningshelg som speiler mangfoldet i hamarkulturen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke