12. des
GJESTER: Jannicke Jarlum (bildet), Bertil Reithaug og Fred the Chef.
 
Allsang med gjester
Allsang på Tjuvholmen blir det også denne onsdagen klokka 21.00. Denne gangen får allsangerne Bjørnar Søberg, Bernt Torp og Karoline Amb besøk av Gry Jannicke «J-Diva» Jarlum og Bertil Reithaug, som er kveldens gjesteartister og Fred the Chef som er ukas bygjest.

Publisert: 03.jul.2012 04.12
Oppdatert: -
Gry Jannicke «J-Diva» Jarlum er en svensk-norsk popmusiker og forfatter. En periode var hun også bosatt i Hamar.
Som musiker er hun best kjent for singelen «Svake mennesker» fra 1981 som lå på førsteplass på VG-lista i 16 uker. Singelen og Jannicke var i 2007 tema for en av episodene i NRK-serien Landeplage med Ravi som programleder.
Bertil er Reithaug født og oppvokst på Røros, hvor de fleste kjenner ham som Ragnvald. (Han er døpt Ragnvald Bertil Reithaug). Han flyttet ut 16 år gammel for å gå på skole. Bertil er utdannet musikklærer, men jobber i dag i EDB Business Partner. Helt siden oppveksten på Røros har Bertil, ved siden av jobb og familie, hatt et aktivt liv som musiker. Han synger, spiller gitar og munnspill og er stadig på vegen med Krag Jørgensen Band og gamlebandet SJAKT.
Fred the Chef kan vel betegnes som verdens eneste hiphopkokk. Han er nemlig godt kjent både som kokk og DJ.
Allsang skal være også godt for helsa sier en del forskning. Ved å synge og lytte til musikk skapes endorfiner som motvirker sykdom.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke