20. nov
MUSIKKGJEST: Jørn Engen.
 
Allsang med Jørn, Vilde og Hanna

Publisert: 26.jul.2016 04:00
Oppdatert: 26.jul.2016 04:01

Allsangen på Tjuvholmen kro fortsetter onsdag klokka 21.00, med Bernt Torp, Ola Dahl og Karoline Amb som fast vertskap. Kveldens musikkgjest er Jørn Engen som spilt musikk i en rekke sjangre og drøssevis av band i snart 40 år. Han jobber nå med en ny plate med egne tekster og tekster av Hans Børli. Albumet har fått arbeidstittelen «Vinden og Strømmen», og plata ventes å komme i løpet av høsten. I begynnelsen av juli slapp han en singel med to Børli-dikt han har satt melodi til, «Vestavinden» og «Og graset det var vått». Musikken er i skjæringspunktet mellom folk, rock, pop, vise og country. Ungdomsgjestene denne onsdagen er duoen Pink Fairy Armadillo fra Kongsvinger. Duen består av Vilde Andreassen (17) og Hanna Løvberg (16) som har sunget og spilt sammen i mange år, og lager egen musikk. Det har deltatt i Ungdommens Kulturmønstring to gangre og siste gang kom de helt til landsmønstringen i med sin sang «The Spanish Dive».

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke