14. nov
SANGGJEST: Ørnulv Snortheim.
 
Allsang på Tjuvholmen

Publisert: 21.jul.2015 04:00
Oppdatert: 21.jul.2015 04:00

Allsangkveldene på Tjuvholmen kro fortsetter onsdag klokka 21.00. Bernt Torp og Karoline Amb er klare for dyst, men bassist Ola Dahl skal spille trommer på «Slaget på Stiklestad» resten av sommeren, og som kompetent vikar kommer Bjørn Thomasen inn på bass. Kveldens gjesteartister er musiker Ørnulv Snortheim, som ledet orkesteret under Haddy Njies konsert under Prøysenfestivalen søndag, og de tre unge og sangglade jentene fra Tynset, Synne Nordistuen Løvik (gitar og sang), Magdalena Mitrovic (piano og sang) og Oline Vingelsgaard (fiolin og sang). Jentene traff Bernt Torp under Ungdommens kulturmønstrings fylkesmønstring i Os tidligere i år, og deres trestemte sang gjorde stort nok inntrykk til å sikre dem oppdrag som gjesteartister på Tjuvholmen. I tillegg blir det en smakebit fra sommershowet «AmbShow» som spilles i Tingnes kulturhus i sommer med fire søsken Amb på scenen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke