10. des
To luringer: Halvor Olestad og Tore Berntsen
 
Allsang på ville stier
Lørdag midt på dagen blir det helt «vilt» på Bjønnåsen og Hammarseterhøgda. - Krogness plass. Det er de respektive vel'ene som har gått sammen om dette litt annerledes familiearrangementet, som Kristian Tørudstad er initiativtaker til.

Publisert: 26.jun.2013 04.13
Oppdatert: -
Hvis du ikke er på hytta, eller for den saks skyld ikke har hytte, kan du parkere på plassen ved Bjønnåsbrua eller langs Hammarsetervegen. Det er godt merket. Du må beregne litt god tid. For etter at du har parkert får du deg en liten gåtur langs Åstaelva. Det er tørt og fint, men likevel kanskje greit med litt «ordentlige» sko. Spaserturen tar cirka 20 minutter og allsangen begynner presis klokka 12.01.
Inngangsbilletten er en sangbok og på den måten blir det allsang.
Halvor Olestad er med og styrer det hele. Tore Berntsen både synger og underholder og kjenner vi han rett sitter ikke han stille i lyngen. Ellers er det med deltakere fra Brumunddal Mannskor. Nevnes spesielt bør kanskje Geir Lillehovde, for han vil spille trompet fra ville skogen! Nils Helseth er med på trekkspill og Marit Kjellsberg, fløyte. Så at takten og tonene blir fulgt er nok ikke noe problem. enda er ikke alle medvirkende nevnt. «Live» kan en også høre Hammarsetertrollet, Johanne Mathisens personlig, som både joiker og synger.
Programmet varer såpass at det blir godt med kaffe undervegs. Det er lurt å ta med noe å sitte på.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke