15. des
GJEST: Knut Erik Engemoen.
 
Allsangen fortsetter

Publisert: 12.jul.2016 04.00
Oppdatert: 12.jul.2016 04.00

Allsangen på Tjuvholmen kro fortsetter onsdag klokka 21.00. Den faste staben Bernt Torp, Ola Dahl og Karoline Amb får denne gangen besøk av Frode Berntzen og Knut Erik Engemoen fra Låveteateret. Berntzen er gitarist og romedøl. Engemoen, skuespiller og elverumsing. Sammen har duoen snart spilt prøysenforestillingen «Ungkar» hundre ganger i regi av Teater Innlandet, hvor de også har vært å se i flere andre forestillinger. I sommer er de begge aktuelle med Låveteaterets «Alice i Eventyrland» som spilles på Hovinsholm Gård på Helgøya i juli. Ukens bygjest er ordførervikar Inga Borud, som vil fortelle om hvordan tilværelsen som ung ordfører arter seg. I tillegg kommer gitarist Tore Moren. Han er en av Norges mest meritterte gitarister innen hardrock og heavy metal, med en lang internasjonal karriere bak seg som gitarist for blant andre JORN, Arcturus, Street Legal, Rain og Carnivora med flere. Tore er for tiden aktiv som gitarist i Diesel Dahls band Tindrum hvor han også spiller sammen med Dag Ingebrigtsen og Kee Marcello.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke