10. des
Brumundkoret: Her er de ute på sangoppdrag uten Brumunddal mannskor.
 
Allsangkveld i Teatersalen
Brumundkoret og Brumunddal Mannskor inviterer til allsangkveld i Teatersalen i Brumunddal torsdag klokka 19.00. Kveldens tema er: Vår-elvesus-kvitveis. Altså blir det sanger med vårfornemmelser både av korene og i allsangen.

0
Publisert: 06.mai.2015 04.00
Oppdatert: 06.mai.2015 04.00

De muntre sangerne i Brumundkoret og Brumunddal Mannskor innviteer både eldre og yngre til et par hyggelig timer med mye allsang, loddsalg og underholdning.

Korene synger sammen og hver for seg. Men først og fremst ønsker de å skape skikkelig vårstemning. Geir Willard dirigerer, mens Bjørn Fredriksbeg er musikalsk ledsager.

Begge korene er aktive bidragsytere i det lokale kulturlivet. Denne kvelden ønsker de å styrke korsanginteressen i nærområdet, kanskje noen også får lyst til å komme til en øvingskveld.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke