11. des
vÆillsetkvart'n: Arnfinn Rasmussen, Steinar Kjeverud, Jan Arne Berg og Magnhild Lerssveen.
 
Allsangkveld på Høyvang
Kvelden før 1. mai er det som vanlig allsangkveld på Høyvang. Programmet for kvelden byr på musikalske innslag med sang av både kor og mindre grupper. Det blir også et historisk tilbakeblikk av ordføreren i Stange, Nils A. Røhne. Selvsagt er det også tid for en kaffetår og sosialt samvær.

Publisert: 29.apr.2013 04.13
Oppdatert: -
Væillsetkvart'n startet det hele klokka 18.00. Så overtar «Brennhaugjinten» mikrofonen. Det må vel være to søstre, i alle fall er de glade i å synge visesang, som de akkompagenrer med trekkspill og gitarspill.
Stanges ordfører er ikke den som bare sitter og tar alvorlige avgjørelser. Han er både humørfylt og kan mye historie. Denne kvelden vil han for det første være konferansier. Og dermed vil han også gi ordet til seg selv. Da blir det et historisk tilbakeblikk på fagforeningskjempen Andrew Furuseth. Han som forlot fattige kår i Åsbygda og ble stor fagforeningsleder i Amerika.
Så blir det mer sangtradisjoner med både Hamar Damekor og Fagforeningens Mannskor. Tonefølge til kvelden sørger Geir Otnæs for.
Overskrift for kvelden er allsang, så det vil vel si at det kan synges med på de fleste innslagene.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke