6. des
Amadeus: På bildet er han litt trøtt, men det er fordi han savner besøk. FOTO: TROND LILLEBO
 
Amadeus Dyrepark
Amadeus Dyrepark åpner for sesongen med temadagen: «Hjelp vi har kjøpt Dyrepark». Og hvem er vi? Runar Næss og Nathalie Svensson, som vel gjorde kjøpet litt på impulsen. Men åpningsdagen blir full av festligheter. Det vil være fire stasjoner.

Publisert: 30.apr.2013 04.13
Oppdatert: -
«Reptilhus»: Nede ved Amadeusbygget er det blitt en helt ny reptil- og krypdyravdeling. En dyrepasser vil være der hele dagen. Det blir omvisninger, snakket litt om dyra og kanskje noen kryp også blir tatt fram! «Plant en blomst»: Der blir det vårrydding hele dagen. Både store og små kan bli med å plante blomster, samle kvist og blad, eller drive med annet hagearbeid. «Miljøberikelse»: -stasjonen ved svartapene og silkeapene. Der kan man skjære frukt til dyra. Det skal også lages «frukttrær» og de skal settes inn til apene. Miljøberikelse er viktig og det får en høre mer om. «Kunsthjørne»: Ansiktsmaling er alltid moro, men barna kan også fortelle om hva de har opplevd i parken og gjerne tegne litt.
Selvsagt er det mange dyr å se, men ikke alle har kommet seg ut av sine vinterhus.
Henning Ramseth og Tove Brovold Vasassen som er to kjempeflinke musikere vil underholde. «Båndet» skal også klippes over og i den forbindelse vil Runar Næss holde en tale og fortelle historier om selve overtakelsen.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke