14. des
 
Americana fra Innlandet

Publisert: 08.aug.2013 04.13
Oppdatert: -
I helga trekker et av Innlandets ypperste americanaband, White River Junction, på seg støvlene og gjør seg klare for konserter. Da er det bare å velge seg Jarles kro på Stange fredag klokka 22.00 eller Tjuvholmen kro i Hamar lørdag til samme tid. White River Junction så dagens lys for tre år siden. Etter en serie vellykkede konserter i Norge og Tyskland i vår, har bandet fått ny giv og noen nye medlemmer. Dagens besetning består av Tom E. Holmlund (vokal), Annar By (gitarer), Bjørn Thomassen (bass), Robert Schei (trommer), Magnus Østvang (Hammond B3 og piano) og Marius Book (gitarer, mandolin og dobro). Gruppas medlemmer har gjort seg godt bemerket også innen andre stilarter enn countryrock, men har alle sin base i amerikansk tradisjonsmusikk. Vi snakker lang og allsidig erfaring fra norske og utenlandske musikkscener. «Sjekk ut dette nye, spennende bandet! White River Junction består av noen av våre aller beste blues- og rockemusikere, flere av er dem spesielt kjent fra bluesmiljøet der de har utmerket seg i flere forskjellige band. I White River Junction har gutta funnet tonen i et litt annet musikalsk landskap; her dreier det seg om countryrock og amerikansk rootsmusikk», skriver redaktør i Bluesnews, Rune Endal.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke