11. des
Voksne gutter: Spiller fortsatt Creedence musikk.
 
Amerikansk rock på Gregers
Norges lengstlevende tributeband, Clearwaters, spiller på Gregers fredag. Creedence Clearwater Revival lå på hitlistene på syttitallet.

Publisert: 19.jun.2017 06.41
Oppdatert: 19.jun.2017 06.41

Men musikken er like levende i dag, takket være frontfigur, John Fogerty, som fremdeles både gir ut plater og turnerer.

Clearwaters ble startet i Trondheim i 1998. Da som et sideprosjekt til Gluntan. Fra februar 2015 har Gil Edwards vært gruppas vokalist. Han vokste opp i Oregon og ble raskt interessert i musikken i USA på syttitallet og har spilt og jammet for flere kjente artister.

I Norge har han bodd og virket som artist i hele 30 år. Først ble han kjent i Norge som bassisten til Marius Müller i bandet « Små hender». En så rutinert sanger og musiker har fått bandet Clearwater til å låte veldig autentisk. Bandet har vært på vegen i 18 år og består av: Dagfinn Ellefsen, bass, Gil Edwards, sang, Svein Grostad, gitarer og Tor Gunnar Stokke, trommer.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke