7. des
TIL GREGERS: Anna Rebekka Band.
 
Anna Rebekka Band
Anna Rebekka Band har sin første konsert på Hamar på Gregers lørdag klokka 15.00.

Publisert: 29.nov.2013 04.13
Oppdatert: -
Musiker, sanger og låtskriver Anna Rebekka Haug Jespersen har satt sammen et band av musikere som alle studerer musikk på heltid ved Nordisk Institutt for Scene og Studio i Oslo. Musikerne er allsidige med lang fartstid, og spiller også i andre band.
Musikkstilen er melankolsk pop ispedd elementer fra jazz, viser og poprock.
Anna Rebekka Haug Jespersen er innfødt Hamarjente, og har mange års musikkerfaring. Men det er som sanger og låtskriver hun har funnet sin plass. Hun opptrådte første gang offentlig på Triolen i 2005, med sin egen låt «A dream».
Et år på Høgskolen i Hedmark ga inspirasjon til å jobbe videre med musikk, og førte henne til Nordisk Institutt for Scene og Studio, som er en treårig høgskole. Der har låtskrivingen fått fart på seg, og lørdag skal hun for første gang opptre i hjembyen i en konsert med eget materiale.
Anna Rebekka Band består av Anna Rebekka Haug Jespersen (vokal/låtskriver), Jonas Usterud Rønningen (slagverk), Håkon Høiberg (gitar), Andreas Fammè (bass) og Marcus Trzebinski (tangenter).
Selv beskriver Anna Rebekka musikken slik: «Musikken legger vekt på det melankolske og melodiøse, og kan til tider bevege seg inn i et mørkt landskap med såre toner. Poesien i tekstene blir ofte til ved å bruke naturens elementer som en metafor på det menneskelige følelsesspekter».
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke