14. des
SOMMERSTEMNING: I Kusvea.
 
Anna Sundström Otervik og Mjøsmusikk i Kusvea

Publisert: 15.jul.2016 04.00
Oppdatert: 15.jul.2016 04.01

Anna Sundström Otervik (alt) og Mjøsmusikk har konsert i Kusvea under Prøysenfestivalen lørdag klokka 19.00. På programmet står nordiske viser og ballader av blant andre Evert Taube, Nils Ferlin, Olle Adolphson, Kai Normann Andersen, Ulf Peder Olrog og Alf Prøysen, og instrumentalverk av Wilhelm Peterson-Berger, Oluf Melvold, Tollef N. Mykleby, Wollert Krohn-Hansen og Roger Andreassen, som har skrevet valsen «Mjøsas hvite svane»» til Skibladners pris. I tillegg blir det allsang. Mjøsmusikk består av Mons Michael Thommessen (fiolin og musikalsk ledelse) Sander Thingstad (fiolin), Kristina Renolen (cello), Johannes Skyberg (fiolin og bratsj) og Tori Erlien-Årva (fløyter). I tillegg deltar Aksel Hovdar (klarinett), Roger Andreassen (klaver) og Steinar Haugerud (kontrabass). Anna Sundström Otervik har bodd i Ringsaker siden 1996. Hun er en ettertraktet sanger med opera, kirkemusikk, lieder og romanser, viser og vers samt jazz og populærmusikk på repertoaret. Kammerensemblet Mjøsmusikk ble etablert i 2010 for å spille under Prøysenfestivalen. Dette har nå blitt en tradisjon og konserten med Mjøsmusikk er en svært populær og etterspurt begivenhet. Det er også duket for en matopplevelse på Simenstad gård før konserten. Du møter Anna i hagen klokka 16.00 og det blir aperitiff og fingermat, omvisning, middag, dessert og kaffe. Vertinne Brit Skurdal Braastad tar imot bordbestillinger.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke