6. des
ANSIKT: Ulrik Imtiaz Rolfsen.
 
Ansikt til ansikt

Publisert: 22.okt.2012 04.12
Oppdatert: -
I forbindelse med Internasjonal uke inviterer Stange kommune til et møte med filmskaper og forfatter Ulrik Imtiaz Rolfsen ansikt til ansikt på Stange bibliotek mandag klokka 19.00. Jonas JeremiassenTomter er samtaleleder, og temaet er «Gjengen din - Leker like barn best»? Hvordan er vennegjengen din? Vi er tilhører alle forskjellige gjenger og grupper. Er du den samme personen uansett hvem du er sammen med? Er Stange et segregert samfunn? Hvordan har du fått vennene dine, og hvorfor ble det akkurat dem? Er vennene dine helt like som deg? Hva har dere til felles? Hva mener den norsk-pakistanske filmskaperen og forfatteren Ulrik Imtiaz Rolfsen om dette, og er gangstermiljøene han framstiller i «Izzat» og «Taxi» slik i virkeligheten? Internasjonal uke i Stange bibliotek fortsetter med eritreisk aften onsdag og flerkulturell familiekveld fredag.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke