10. des
BLOGGERE: Gunhild Dahlberg (t.v) og Linnéa Myhre.
 
Ansikt til ansikt - Kjære bloggen
Torsdag klokka 18.00 blir det et nytt ungdomsarrangement på Stange bibliotek. Kvelden inngår i serien «Ansikt til ansikt», og denne gangen kommer Linnéa Myhre og Gunhild Dahlberg for å samtale med Jonas Jeremiassen Tomter om blogger, selvbilde og om å bruke seg selv som underholdning under vignetten «Kjære bloggen - Jeg har det fryktelig bra».

Publisert: 16.jan.2013 04.13
Oppdatert: -
Linnéa Myhre ble kjent som Norges kuleste jente med sinnabloggen «Alt du vet er feil», som i en periode var en av Norges mest leste blogger. Samtidig ville hun selv helst bare slutte å spise. Romanen hennes «Evig søndag» er en reise gjennom hodet til en person med spisevegring og depresjoner.
P3-profil, skribent og feminist Gunhild Dahlberg skriver en av Norges minste blogger. Hun har syklet Norge på langs og jobbet som radioreporter i årevis. De siste årene har hun blitt mer politisk, med ulike kronikker og innlegg. Hun har permisjon fra NRK for å studere på Kunsthøgskolen.
Noen av temaene er: Har du blogg? Vil du at folk skal lese hva du føler? Alle vil bli sett, men føler vi oss bedre når alle titter? Teller du hvor mange likes du får på statusoppdateringen din? Teller du hvor mange kalorier du spiser? Føler du deg stygg, selv om andre sier du ser flott ut?
Dette er det fjerde ungdomskvelden støttet av Fritt ord med biblioteket og kulturskolen som arrangører. Målgruppa er unge 15-25 år. og det blir servert pizza.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke