6. des
 
Antikk-, brukt- og samlermarked

Publisert: 04.okt.2016 08.41
Oppdatert: 04.okt.2016 08.42

Et av de sikreste høsttegnene i Hamar er Norges største innendørs antikk-, brukt- og samlermarked, «Høstmarkedet» i Vikingskipet, som i år går av stabelen lørdag klokka 10.00-17.00 og søndag klokka 11.00-17.00 i regi av Hamar Olympiske Anlegg (HOA). Vår- og høstmarkedene i Vikingskipet er et «mekka» for alle som har interesse for antikviteter og gamle gjenstander. Her deltar omkring 300 utstillere, og den 13.000 kvadratmeter store hallflaten fylles opp med gjenstander for salg. Vi nevner antikviteter, kunst, glass, porselen, gull, sølv, by- og bondeantikviteter, retro og vintage, leker, dukker, samlerobjekter, mynter, pins, frimerker, postkort, bøker og tidsskrifter, grammofonplater, militæreffekter, klær, snurrepiperier og generell brukthandel. Det er også anledning til å ta med gjenstander til uforpliktende vurdering av eksperter fra Blomqvist Nettauksjon i Oslo, som stiller med tre eksperter som har kompetanse på forskjellige fagfelt, fra antikviteter, kunst og moderne design til smykker og ur. Det er anledning til å ta kontakt for å gjøre avtale på forhånd med Blomqvists avdelingsleder for smykker og ur, Annmari Ellila Knutsen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke