7. des
VURDERING: Åsmund Svendsen vurderer dine antikviteter og andre gjenstander.
 
Antikk-, retro- og samlemesse
Lørdag klokka 10.00-17.00 og søndag klokka 11.00-16.00 er det tid for antikk-, retro- og samlemesse i Løtenhallen i regi av Kanalbruket.

Publisert: 31.jan.2014 04.13
Oppdatert: -
Til messen kommer utstillere med stands som bugner av antikviteter, samleobjekter, retro, bruks- og pyntegjenstander, porselen, glass, krystall og keramikk, sølv, bestikk, serviser, smykker, malerier, bøker. Lp-plater og musikktilbehør, tekstiler, redskaper, husgeråd, møbler, postkort, leker, klokker, skilt og reklameeffekter, emballasje, våpen og militaria for å nevne noe.
- Du kan også ta med deg ting du har liggende i skuffer og skap for vurdering både lørdag og søndag, forteller Kanalbrukets leder Wenche Hellum, og legger til:
- Vi har fått med oss Åsmund Svendsen som har lang erfaring som vurderingsekspert og han har gitt beskjed om at en kan ta med seg hva helst, være seg malerier, pynteting og bruksgjenstander og mulige samleobjekt.
Åsmund Svendsen har drevet Moss Antikvitets- & Auksjonsforretning i over 40 år og er medlem av Norges Kunst- og Antikvitetshandleres forening.
Han har mange års erfaring som takseringsekspert og foredragsholder og er godt kjent i bransjen.
Svendsen vil for noen være kjent som antikvitetsekspert i ukebladet Allers og i bladet Samler og Antikkbørsens faste spalte «Spørsmål og svar».
Det blir også miniquiz, med premier til vinnere både lørdag og søndag.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke