13. des
STORT: Utvalg av grammofonplater.
 
Antikk-, retro- og samlemesse

Publisert: 28.jan.2015 04.00
Oppdatert: 28.jan.2015 03.59

Lørdag og søndag er det tid for antikk-, retro- og samlemesse i Løtenhallen i Regi av kanalbruket. Både samleobjekter, anvendbare bruksgjenstander og utsøkte kultur- og kunstobjekter er til salgs, og en rekke selgere kommer til messen med antikk, retro og samleobjekter, pynteting og bruksgjenstander. Blant annet glass, jern, keramikk, kobber, nips, porselen, blikkting, bøker, retrolamper, serviser, bilder og smykker. Det vil også være småmøbler, sølv, tekstiler, ullklær, sausekinn, treting, Wiinblad-figurer og annet husgeråd. Wenche Hellum hos arrangøren, Kanalbruket, skryter av ekstra stort og spennende utvalg av vinylplater. Det betyr store mengder lp-plater og singler i tillegg til cd-plater. Løten Turn sørger for at det blir salg av kaffe og vafler med mer. Messen er åpen lørdag klokka 10.00-17.00 og søndag klokka 11.00-16.00.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke