11. des
SKATTEJAKT: Du vet aldri hva du finner når du går på skattejakt.
 
Antikk-, retro- og samlermesse
Årets Antikk-, retro- og samlemesse i Løtenhallen lørdag klokka 10.00-17.00 og søndag klokka 11.00-16.00 har flere nye utstillere.

Publisert: 30.jan.2013 04.13
Oppdatert: -
I år har messa egen platestand, og stort utvalg i mynter. For bokelskere er messa også verdt et besøk, da flere utstillere har bøker på sine stands.
Vi nevner også sølv, reklameeffekter, militæreffekter, håndarbeid, dåser, keramikk, tekstiler, husgeråd, porselen, glass, leker og småmøbler med mer.
- Og fra Bergen kommer Ivar Frydenlund med flotte bondemøbler og andre bondeantikviteter, melder en begeistret Wenche Hellum hos arrangøren, Kanalbruket, og legger til:
- Antikk, retro og samlemessen i Løtenhallen førstkommende helg har mye å friste med for de som har sans for gammelt og brukt, antikk, retro eller chabby chic, eller er på leting etter unike samleobjekt.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke