9. des
Arstad skole: I dag
 
Arstad skole 150 år
Skolen skal i disse dager gjøres stas på. Jubileumsfeiringa starter i dag og holder på uka ut.

0
Publisert: 12.mai.2014 04.00
Oppdatert: 12.mai.2014 04.00

Mandag er det åpen skole allerede fra klokka 08.30. Du kan tusle rundt i klasserommene eller bli med på en time. 1.-5. trinn bidrar med underholdning i aulaen fra klokka 09.00. Ottestad skolekorps holder tirsdag konsert i gymsalen. Senere på dagen blir det åpent «Kulturtorg» i samarbeid med FAU. På programmet står det blant annet underholdning, fanfare, tale fra rektor, skolesang og fortellerstund. Noen fra Stange Husflidslag viser gamle teknikker og har utstilling av arbeider. Det blir også leker fra «gamle dager», servering og salg av jubielumsavisa som er laget av sjette trinn.

Onsdag er vel mer elevenes dag. Femte og sjuende trinn skal få med seg et vandreteater, hvor de får oppleve ulike skolemiljøer fra 1870, 1920, 1950 og 2040! På skolen holdes grillene varme. Torsdag tar første til fjerde trinn turen til Kvennstugua. Femte og sjuende trinn tar turen fredag.

Avslutningssamling fredag i aulaen med underholdning fra sjette og sjuende trinn. Hele uka er det fotoutstilling i aulaen: «Skolen og elevene før og nå».

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke