8. des
Gruppa består av: Jørn Øien, Synthesizere og Jakop Janssønn: Trommer og elektronikk.
 
AvantGong i Hamar Teater

Publisert: 26.feb.2013 04.13
Oppdatert: -
Hamar Jazzklubb presenterer det som nok er sesongens smaleste, men likefullt og kanskje nettopp derfor, en svært spennende konsert:
AvantGong kommer til Hamar Teater onsdag klokka 20.00.
AvantGong er Jørn Øien og Jakop Janssønns ønske om å skape former, melodier og sammenheng ved hjelp av synther, trommer og elektronikk med fri musikk som utgangspunkt. Resultatet er et høyhastighetstog av spennende idéer og musikalske forløp. Lydkildene fusjonerer sømløst i et friimprovisert uttrykk der groove og tonalitet varieres gjennom en strøm av fascinerende klangbilder. Inspirert av folkemusikk fra hele verden, tidlig elektronikamusikk og moderne støy og impromusikere klarer duoen å skape et særegent lydbilde i et sjangermusikalsk krysningspunkt som er mer enn summen av sitt utgangspunkt.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke