8. des
 
Avocadosalat
Mettende salat med mye godt i! Denne kan du trygt servere til middag.

Publisert: 09.okt.2012 04.12
Oppdatert: -
Ingredienser
300 g renskåret svinekjøtt i strimler
2 ss olje til steking
½ ts salt
¼ ts pepper
½ stk hode issalat
½ pk ruccula
1 stk rødløk i tynne skiver
1 stk avokado i tynne båter
1 ts sitronsaft
½ dl pinjekjerner
Slik gjør du
1. Fres kjøttet et par minutter på sterk varme i litt olje. Stek det i to omganger. Dryss over salt og pepper.
2. Skyll salatene og skjær issalaten i strimler. Ruccula kan brukes som den er eller i biter. Legg salaten i en bolle sammen med løken. Avokado skjæres i båter og dynkes med litt sitronsaft slik at den holder fargen.
3. Pinjekjernene blir ekstra gode hvis de ristes i tørr stekepanne til de får en gyllen farge. Dryss pinjekjernene over salaten.
Tips:
Bruk gjerne ferdigdressing. Du kan også bruke de halvferdige dressingblandingene som skal blandes ut i olje og/eller vann.
Svinekjøtt - enten det er kokt skinke, spekeskinke eller stekte strimler bacon - passer til både fruktige, spicy og hotte smaker, og er derfor knallgodt i salater.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke