11. des
TRER AV: Ole Elias Holck går av etter 15 år som domprost i Hamar.
 
Avskjed med domprosten
Ole Elias Holck holder sin siste gudstjeneste som domprost i Hamar i Hamar domkirke søndag klokka 11.00, og klokka 18.00 blir det en sommerlig kveldskonsert i domkirken.

Publisert: 02.jun.2012 04.13
Oppdatert: -
I gudstjenesten deltar hamarbiskop Solveig Fiske, sogneprest Per Erik Engdal, diakon Ole-Lars Schjerpen og fungerende domkantor Gudbrand Aasen.
Hamar domkor synger under ledelse av Ivan Ivantchev, mens Roy Bakke deltar på kornett.
I tillegg vil barn fra trosopplæringsprogrammet «Tidsbroen» bidra med sanger fra «Djevelens finger» av Oddvar Karvainen Øyern, Anne Flugstad og Øyvind Åge Berg.
Etter gudstjenesten er det kirkekaffe på Misjonshuset.
- I forbindelse med at jeg trår ut av stillingen som domprost i Hamar, har gode venner villet stille opp med en kveldskonsert, forteller Holck. Og slik blir det.
Konserten i domkirken får et sommerlig preg, og for å spille og synge for pensjonisten kommer Valen-koret med dirigent Bård Bonsaksen, Ringsaker Kantori under ledelse av Torgeir Ziener, Hamar Brass Quintet med sin leder Henning Børresen, Anna Sundström Otervik (mezzosopran) og Roger Andreassen (orgel og musikalsk ansvarlig).
Det blir anledning til å gi en gave til Kirkens Nødhjelp i forbindelse med konserten.
Stiftskapellan Ole Elias Holck Holck ble utnevnt til domprost og sogneprest i Hamar av regjeringen i statsråd 6. juni 1997. Han har hatt tjeneste i området i til sammen 33 år.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke