10. des
BAMSEKONSERT: Instrumenttyven Tutti holder bamsekonsert i samspill med publikum.
 
Bamsekonsert med Instrumenttyven Tutti

Publisert: 21.okt.2010 04.12
Oppdatert: -
Fredag kveld kan alle barn ta med seg bamsen sin eller et annet kosedyr til Hamar Teater i det gamle rådhuset i Hamar for å være med i bamsekonserten «Instrumenttyven Tutti» av og med Kristine Klubben.
Publikum oppfordres i den anledning til også å ta med et instrument, gjerne en hjemmelaget rangle eller tromme, en kam og matpapir, en eggdeler, en eske med noe som skrangler eller kanskje et lite instrument eller noe annet man har hjemme.
Kristine Klubben har satt sammen en forestilling av mime, teater og musikk, og sammen med trompeten, fem kosedyr og en CD-spiller formidles historien om Tutti som ønsker å dirigere ett orkester, men som ikke har noen instrumenter.
Hun stjeler andre sine. Men hvor lurt er egentlig det? Hun alene kan jo bare spille på ett instrument om gangen, og det blir det ikke noe orkester av.
I andre del oppdager Tutti publikum, etter å ha forlatt scenen gråtende av ensomhet. Hun inviterer dem inn som musikere, og får drømmen sin oppfylt, nemlig å dirigere sitt eget orkester.
Kristine Klubben fra Bergen er utdannet trompetist og pedagog med hovedfag i orkesterspill og musikkformidling. Familieforestillingen om Tutti ble produsert på bestilling fra Barnas Hus i Bergen og hadde première i april 2009.
Konserten arrangeres i samarbeid mellom Hamar Teater og Musikkens Venner i Hamar og Omland i forbindelse med Musikkens Venners Landsforbunds årlige turne med konserter for små barn og bamsene deres.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke