11. des
KULTURDAG: Her ved Tangen skolekorps.
 
Barn og unges kulturdag
Lørdag klokka 11.00-15.00 er det barn og unges kulturdag i Stange med presentasjon av kultur som barn og unge holder på med.

Publisert: 04.mai.2012 04.13
Oppdatert: -
Dagen begynner med parade fra kulturskolen til Tingvoldtorget klokka 10.55 og fortsetter med konserter, visninger og utstilling. Det blir også hundeshow, karateoppvisning, motorsagoppvisning, boder og stands.
Slik ser dagens program ut:
Velkomst på Tingvoldtorget klokka 11.00. Klokka 11.30: Tangen skolekorps på Tingvoldtorget, Hedmarken Barne- og Ungdomsorkester spiller på Tingvold, Stange Aspirantkorps spiller på Høgmyr og internasjonalt kor synger i Storgata.
Klokka 12.00: Karateoppvisning Tingvoldtorget, danseoppvisning Storgata og SUK og SJUK spiller på Tingvold.
Klokka 12.30: Hundeshow på Tingvoldtorget, Blomster-små-korpset spiller i Storgata og pianokonsert på Tingvold.
Klokka 13.00: Stange skoles Musikkorps på Tingvoldtorget, Hedmarken Barne- og Ungdomsorkester i Storgata, pianospesial på Tingvold, barneteater på biblioteket «Jenta og apene» og moteoppvisning på Jernbanetorget. Klokka 13.30: Stange Aspirantkorps spiller på Tingvoldtorget, Stangebygdenes Musikkforening i Storgata og forestilling på Tingvold ved 6. klasse fra Tangen.
I Kulturskolen er det elevkonserter klokka 11.30, 12.00 og 12.30. I tillegg blir det stands og aktiviteter ved Bygdeungdomslaget, Kvennstuguteateret, Vallset kulturstier, Barnas Turlag, Husflidsboder, Lions og Espa turstilag.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke