17. nov
SNEKKERVERKSTED: For de unge.
 
Barnas Dag
Norsk Skogmuseum arrangerer Barnas Dag med aktiviteter, leker og verksteder søndag klokka 10.00-16.00.

Publisert: 01.nov.2013 04:13
Oppdatert: -
Barnas Dag ble i 2012 besøkt av over 1 400 personer, og museet legger opp til en rekke spennende aktiviteter og regner med like mange besøkende også i år.
Barnas Dag er den største aktivitetsdagen for barn i løpet av året på Skogmuseet.
Produksjon av honninglys, snekkerverksted, ansiktsmaling, vaffelverksted, toving, villmarksleir, omvisning i akvariet, spikking, skattejakt, fluebinding, aktiviteter med Statens vegvesen og Trygg Trafikk, tegneverksted, filmer, forskerfabrikk, lag ditt eget kort, lær om insekter, skytesimulator, speideraktiviteter og fiskebrønn er noen av programpostene de håpefulle kan være med på.
Vitensenteret Innlandet kommer og har en liten forskerfabrikk med spennende forsøk.
Det blir også besøk av Statens vegvesen og Trygg Trafikk. Her blir det refleksverksted.
Mjølner Speidergruppe vil ha noen speideraktiviteter ute ved paviljongen og Ugleklubben stiller med noen aktiviteter inne på museet.
For de mer tilårskomne har museet også flere tilbud i tillegg til de faste utstillingene og gode turmuligheter på friluftsmuseet på Prestøya.
Restaurant Forstmann er åpen og i galleriet vises utstillingen «Forandring forteller» med arbeider av Siv Bugge Vatne, Kjersti Kise og Tonje Ramstad.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke