12. des
FRA: Skrot til skulptur.
 
Barnas festspill - Festspillskrot til skulptur

Publisert: 07.aug.2013 04.13
Oppdatert: -
Årets festspill er inne i siste fase og torsdag og fredag er det tid for «Barnas festspill» i Elvarheimparken i samarbeid med Elverum kunstgalleri under vignetten «Festspillskrot til skulptur». «Barnas festspill» byr på et kunstnermøte hvor de unge får mulighet til å arbeide sammen med de profesjonelle bildekunstnerne Mona Grønstad og Morten Gran i åpne verksteder. Virksomheten er basert på tanken om gjenbruk, og Grønstad og Gran stiller med materialer som barna kan lage kreative og morsomme skulpturer av. Kunstnerne står for veiledning og det blir en lærerik opplevelse å finne ut hva man kan få til med skrot som utgangspunkt. I vinter hadde Elverum Kunstgalleri et lignende prosjekt sammen med kunstnerne Grønstad og Gran. To klasser fra Hernes barneskole deltok i prosjektet. Resultater fra todagerskurset med elevene kommer til å «summe» rundt omkring Elverum sentrum inntil de «lander» i Elvarheimparken torsdag. Mona Grønstad og Morten Gran har utført et lignende under Risør Kammermusikk Festival de tre siste årene.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke