7. des
JULEKONSERT: Med Garrness.
 
Barnet i krybben
Tvillingduoen Garness (Hildegunn Garnes Reigstad og Ingelin Reigstad Norheim) framfører julekonserten «Barnet i krybben» i Brukshuset Kulturscene i Stormyrvegen 11 lørdag klokka 19.00

Publisert: 12.des.2013 04.13
Oppdatert: -
På scenen lørdag står Hildegunn Garnes Reigstad (vokal, klokkespill, autoharpe, marxophone, blokkfløyte og perkusjon), Ingelin Reigstad Norheim -(vokal, akustiske gitarer, mandolin og elektrisk gitar), Torjus Vierli (orgel, clavinett, mini-moog, prophet 5, trekkspill og vokal), Tor Egil Kreken (bass, banjo og vokal) og Thomas Gallatin (trommer og vokal).
Duoens album «Barnet i krybben» fra 2009 er den hjemmelagede juleplata som ble utropt til årets beste norske juleplate i Dagbladet. Albumet fikk rosende anmeldelser og er blitt favorittjuleplata til flere av landets største artister.
Repertoaret spenner fra tradisjonelle til nyskrevne julesanger, for det meste på norsk. Garness formidler julens budskap på en ekte og engasjerende måte, og gir de gode gamle sangene musikalske tolkinger som oppleves fornyende.
«Det musikalske uttrykket spenner fra detaljrike, løsslupne arrangementer som gnistrer av utadvendthet, til helt nedstrippete vuggevisestemninger. Konserten preges av en særegen instrumentrikdom, et samspilt og engasjert band, og selvsagt den spesielle vokale interaksjonen mellom to tvillinger som har sunget og spilt sammen fra barnsbein av», heter det i pressemeldingen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke