11. des
PÅ HJEMLIGE TRAKTER: Guro Evensen Hjemli, sopran. (ARKIVBILDE)
 
Barokkonsert
Tirsdag er det duket for barokkonsert i Stange kirke. På programmet står musikk av 1700-tallets store mestere: J.S. Bach, G.Ph. Telmann og G.F. Händel med flere.

Publisert: 20.feb.2012 04.12
Oppdatert: -
Ensemblet som skal spille består av Guro Evensen Hjemli, sopran, Jon Fredrik Hjemli, obo, Judith-Maria Blomsterberg, cello, Gustav Blomsterberg, trompet og Christian Kjos, cembalo. Musikken blir framført på en historisk måte, med instrumenter og spillemåte som tilsvarer datidens idealer. Stange kirke med sin fine akustikk og kirkens barokke interiør passer derfor utmerket til musikken.
Alle utøverne er spesialister på sitt felt. De har utdannelse fra ledende «tidligmusikkakademier» i Nederland, Tyskland og Sveits. Guro, som jo er fra Stange og Fredrik Hjemli har bodd ti år i Sveits. De jobber begge som frilansere i forskjellige ensembler. Til høsten planlegger de å flytte hjem til Hedmarken.
Konserten starter klokka 19.00, men dørene åpner klokka 18.30.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke