15. des
BAROKK: Guro Evensen Hjemli og Jon Fredrik Hjemli.
 
Barokkonsert i Stange kirke
Søndag klokka 19.00 er det tid for barokkonsert i Stange kirke med Bachs kantate «Jauchzet Gott in allen Landen» som hovedverk.

Publisert: 15.feb.2014 04.13
Oppdatert: -
I konserten hører vi Guro Evensen Hjemli (sopran), og ektemannen Jon Fredrik Hjemli (barokkobo) i Nivalis Barokkensemble, som også teller Christian Kjos (cembalo), Judith-Maria Blomsterberg (cello) og Gustav Blomsterberg (barokktrompet) i søndagens konsert.
I tillegg til hovedverket står en av Bachs bryllupskantater, «Weichet nur» og en konsert for obo d`amore av Telemann på programmet.
Ekteparet Hjemli flyttet hjem i fjor etter 10 år i Sveits. Jon Fredrik dirigerer skolekorps og arbeider som frilanser på barokk- og moderne obo.
Guro arbeider som sanglærer og dirigerer barnekor i Elverum og kirkekor i Ottestad. Hun har også mange konsertopptredener, som solist eller som medlem av profesjonelle kor.
Christian Kjos er en av Norges mest etterspurte cembalister. Han er medlem av det prisbelønte ensemblet Meridiana, og spiller med Norsk Barokkorkester og Barokkanerne.
Ekteparet Blomsterberg bor i Eslöv i Skåne, der de har stiftet Eslövs Kammarorkester. Judith er opprinnelig tysk, og er en etterspurt cellist både i Norden og Europa for øvrig.
Gustav Blomsterberg har studert på Musikkhögskolan i Malmö og ved Schola Cantorum Basiliensis. Han har spilt med mange av Europas ledende barokkorkestre.
Konserten arrangeres av menighetens musikkutvalg i samarbeid med Nivalis Barokkorkester.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke