13. des
Dans til inntekt for et bistandsprosjekt
 
«Being Human» - danseforestilling
Danselinja ved Hedmarktoppen folkehøyskole inviterer til forestillingen: «Being Human» i Hamar Teater lørdag klokka 19.00. Det blir alt fra numre med hiphop til moderne- og jazz.

Publisert: 18.apr.2013 04.13
Oppdatert: -
Elevene ved danselinja har nettopp kommet hjem fra en begivenhetsrik tur til Mexico og Houston. Der fikk de oppleve andre kulturer fra innsiden. I Houston ble det både dansefestival og en ukes workshop med et profesjonelt dansekompani. I Mexico derimot danset de for unger på barnehjem, gata og skoler. Det ble også holdt et danseseminar for jenter i et fengsel, i alderen 15-21 år. Etter å ha ledd, svettet og noen fine timer sammen, kom det sterke tilbakemeldinger fra jentene.
Med sterke opplevelser i bagasjen tar de opp spennet i det å være menneske. I «Being Human» er det både koreografier av det de lærte på festivalen i USA og verk de selv har laget.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke