8. des
Overraskelse: Bandet har alltid noe uventet å by på.
 
BenReddikk til Hamar Jazzklubb

0
Publisert: 05.apr.2016 04.00
Oppdatert: 05.apr.2016 04.00

BenReddik er en fremadstormende jazzseptett og er et av de mest spennende og ambisiøse bandene fra det voksende jazzmiljøet i Stavanger. Torsdag spiller de i Hamar teater klokk 20.00.

Bandet har et spennende akustisk lydbilde der blås erstatter tradisjonelle akkordinstrumenter og skaper muligheter for originale konstellasjoner innad i bandet. BenReddik har et vidtspennende uttrykk med alt fra arrangerte og gjennomkomponerte strekk til åpne energiske frideler. Alle tekstene er egenskrevne på norsk og byr på poetisk lek i et unikt, friskt og nyskapende lydbilde.

Marte Therese Jakobsen – vokal, Camilla Hole – saksofoner, Håkon Hagen Knudsen – saksofoner/bassklarinett, Johannes Fosse Solvang – trombone, Magnus Murphy Joelson – trombone, Morten Berger Stai – bass, Knut Kvifte Nesheim – trommer.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke