11. des
TOLKER JIMI HENDRIX: Magnus Berg, Totto Hansen, Bjørn Enoksen og Edvard Synnes.
 
Berg Hansen Experience
Berg Hansen Experience har konsert på Gregers fredag klokka 21.00. På plakaten står musikk skapt av Jimi Hendrix.

Publisert: 03.des.2015 04.00
Oppdatert: 03.des.2015 04.00

«Bandet har en glede og råskap på scenen som smitter over på publikum. De tar alle i salen med inn i Jimi Hendrix sitt univers og gir dem en herlig dose av blues og rock. Dette er ikke noe vanlig coverband men et band som også gjør sine egne tolkninger av Jimis musikk», kan man lese i pressemeldingen.

Gitarist Magnus Berg er på tross av sin unge alder (19) en av landets beste. Han har allerede turnert i USA og fikk nettopp en pris for «New Artist Debut Album» av Blues Blast Magazine i USA. Magnus Berg vekket også oppsikt og ble årets snakkis på Notodden Bluesfestival i år.

Trommeslager Totto Hansen har spilt blues og rock siden tidenes morgen. Han var blant annet med å starte Funhouse med Marius Müller. Totto har også spilt fast med Ike Turner og var med på hans legendariske konsert i Sliperihallen på Notodden i 1997. Sin første Hendrix-plate fikk han av sin bestemor på begynnelsen av 70-tallet. Siden den gang har Hendrix fulgt han gjennom livet.

Bassist Bjørn Enoksen er en gammel ringrev som har spilt med de fleste i landet. Han er en av de mest rutinerte sessionbassistene i Norge og har spilt med artister som The Monroes, Jørn Hoel og Hank Von Hell for å nevne noen.

Edvard Synnes spiller det meste av instrumenter med tangenter men er mest glad i Hammond B3-orgel. Han er 20 år, men sverger til «old school» rock, funk og soul.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke