12. des
BIBELDAGEN: Bildet viser studenten Oda Mirtha Rodriguez ved Mount Sion Missions Center på Cuba på «Graduation day» i fjor.
 
Bibelutstilling mot Bibeldagen
I anledning Bibeldagen 2014 til helgen er det bibelutstilling i Storhamar kirke fra tirsdag til torsdag 20. februar.

Publisert: 10.feb.2014 04.13
Oppdatert: -
Utstillingen kan sees i kirken i forbindelse med arrangement eller ved kontakt med de ansatte. Det er tradisjoner i de fleste kirkesamfunn og menigheter for å feire Såmannssøndagen eller lørdagen (sabbaten) som bibeldag i Norge. I år rettes fokuset mot Cuba, og målet er å bidra med en million Bibler til landets befolkning. I utstillingen er det oversettelser av Bibelen eller deler av den på mange språk fra store deler av verden. Det er ikke alt som er like lett å lese. Her er thai, kinesisk, mongolsk, vietnamesisk og andre språk. Utstillingen har også med bibler og bibeldeler fra Afrika og Europa. Alle de norske oversettelsene de siste 100 årene er også med. Den nynorske oversettelsen fra 1921 er også litt spesiell. Den er ikke utgitt av Bibelselskapet men av «Bibelnemdi åt Studentmållaget». Biblene som er med på utstillingen spenner over et tidsrom på mer enn 150 år. I utstillingen vil også Norsk Gideons ulike testamenter være representert med en egen avdeling hvor en viser noe av spennvidden i det arbeidet de gjør rundt i verden.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke