7. des
 
Biff med bakte tomater
Råvarene er få, men smaker så godt at man knapt kan motstå dem. Hvis tunga løper i vann ved tanken på et enkelt biffmåltid, så er det bare å hive seg rundt. Noen skarve minutter er alt som skal til.

Publisert: 03.mai.2012 04.12
Oppdatert: -
Porsjoner 1
Ingredienser150 g ytrefilet av storfe
½ ts rapsolje til steking
¼ ts salt
¼ ts pepper
4 stk rød cherrytomat
½ ts olje
Yoghurtsaus:
4 beger matyoghurt
1 ss sennep
½ ts tørket dill
Slik gjør du
1. Ha olje på tomatene og bak dem i forvarmet ovn på 200 °C, i ca. 15 minutter.
2. Krydre biffen med salt og pepper. Stek den på sterk varme til det begynner å piple på oversiden. Snu biffen og stek den videre til rosa kjøttsaft pipler frem. Da er biffen medium.
3. Bland sammen yoghurt, sennep og dill til yoghurtsaus.
Server med salat
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke